Ophold

Katten får sit eget bur, og når katten er tryg, kan den komme i løbegård hvis det drejer sig om en udekat. Indekatte kan gå frit i afdelingen. Ved indleveringen skal alle katte være raske. Desuden er det ønskeligt, at katte i pension er neutraliseret.

Åbningstider

Alle ugens dage  07 - 08 & 17 - 18

For din kats skyld bemærk åbningstiderne.

Pris

Pris pr. dag 1 kat 110,- kr. 
Pris pr. dag 2 katte 150,- kr.
Pris pr. dag 3 katte 185,- kr.

Priser er pr. 1.01.2022

Ankomst dag og afrejse dag regnes som hele dage.
For reservation der aflyses med mindre end 30 dages varsel, i
ferie perioder, beregnes fuld pris. Skulle noget indtræde, så katten alligevel ikke skal passes i Pension Mejdahl, bedes De ringe afbud så tidligt som muligt. 
Afbud uden for ferie perioder er naturligvis uden udgifter for Dem.

Transport

Hvis din kat skal i Pension, til dyrlæge - eller hvis den skal med i byen af andre årsager, bør det foregå i en transportkasse, dels fordi katten vil føle sig tryg deri, og dels fordi selv den roligste kat kan blive bange og løbe væk. Af hensyn til sikkerheden, bør katten altid være i en transportkasse, når man kører bil. Som alternativ transport-kasse kan en sportstaske (lynet helt til) benyttes til korte transporter.  

Vaccination

Din kat bør du vaccinere imod kattesyge og katteinfluenza, som er de hyppigste smitsomme sygdomme, når der er mange katte sammen. Er moderen vaccineret, beskyttes killingen af hendes vaccine frem til ca. 12 ugers alderen. Derfor bør killingen vaccineres, når den er 10 - 12 uger. Revaccination skal foretages efter en måned. Herefter skal katten vaccineres een gang årligt. Der kan også vaccineres imod andre sygdomme,

f. eks. ved epidemier eller rejser.

Tal med dyrlægen herom.