Vaccination
Din hund skal være minimum 6 måneder. Vi forventer, at den er vaccineret. Medbring gyldigt vaccinationsbevis, hvis det står på bekræftelsen for booking.

"Paraplyvaccinationen" beskytter mod hundesyge, parvovirus og hepatitis i 3 år, men kun mod Parainfluenza og leptospirose i l år.

Søg på vaccine på http://www.netdyredoktor.dk/ for yderligere info.

Sygdom, lopper og andet
Hunden skal naturligvis være behandlet og fri for lopper og være rask og sygdomsfri.

Der er altid risiko for kennelhoste, når flere hunde er sammen. Det kan ske ved et møde på gåturen, til træning eller i en hundepension. Kennelhoste er en meget smitsom og generende infektion, som smitter via hundens luftveje (altså ikke via mad/vandskål, hundebokse el.lign.) Kennelhoste kan i svære tilfælde udvikle sig til lungebetændelse.

I januar 2008 blev der i Danmark introduceret en ny vaccine. En næsespray som lokalt i luftvejene stimulerer dannelsen af antistoffer og dermed minimerer risikoen for smitte. Læs mere om kennelhoste på nettet, bl.a. på følgende hjemmesider: http://www.centerdyreklinik.dk/ og http://www.netdyredoktor.dk/

Jeg oplever oftest kennelhoste i efterårsperioden, men det kan naturligvis også komme på andre tidspunkter. Om du ønsker at vaccinere eller ej er op til dig. Hvis hundens immunforsvar er godt, er der naturligvis mindre risiko for smitte, end hvis den er gammel eller svækket. Ved kennelhoste vil dyrlæge blive kontaktet.

Ansvarsforsikring
Hunden skal være ansvarsforsikret og dækket af din egen forsikring under opholdet. Medbring gyldigt forsikringsbevis.

Mærkning
Hunden skal være enten chippet eller øretatoveret, og naturligvis registreret i Dansk hunderegister.

Egne sager
Vi anbefaler, at din hund har sin egen kurv, tæppe og legesager med. På den måde dufter pensionen lidt af "hjemme", hvilket er med til at minimere stress. At medbringe egne ting er dog på eget ansvar, da vi via erfaring ved af stress/fustration kan give udslag i ødelagte ting. Lige meget hvor ødelagte og beskidte tingene er, returneres de ved afhentningen af hunden, da vi har begrænset affaldsplads. 


Medicin
Vi giver gerne medicin - det skal du ikke betale ekstra for. MEN vi har behov for, at du udfylder hundens data med, hvilken type medicin hunden har med og hvorfor, samt hvor meget den skal have dagligt, fordelt på morgen og aften. Desuden vil vi gerne vide, hvor meget medicin/piller du giver hunden med fra start. Hundens medicin afleveres på pensionen i en pose, med hundens navn på, når du kommer.
Skal hunden have medicin, så har vi succes med brug af de små 1x1cm. "Den leende ko" oste. De er hygiejniske og kan holde sig i pensionen. Selv om I normalt kan give medicin direkte i munden, er det ikke ensbetydende med, at vi kan. Ostenekan f.eks. købes i Føtex, Kvickly, Bilka

Dyrlæge
Hvis der bliver brug for en dyrlæge, ringer vi efter pensionens egen dyrlæge - med mindre vi har aftalt andet med dig. Du skal selv betale dyrlægeregningen. Hvis dyrlægen ikke kører ud til pensionen, vil der oveni dyrlægeregningen komme en regning på transport af hunden.

Er hunden ikke dækket af en sygeforsikring, eller dækker sygeforsikringen ikke det, hunden fejler og dyrlægebehandlingen bliver mere end kr. 3000,- forsøger vi at kontakte jer eller kontaktpersonen, inden behandlingen fortsætter. Kan vi ikke få kontakt til nogen af jer, bedes ejeren oplyse accepterede udgiftsniveau til dyrlægebehandlingen

Priser
Prisen dækker hundens basale behov, dvs.  kvalitetsfoder  vand, lufteture og selvfølgelig tid til nussen.

Skal hunden fodres med  BARF, så er det ud fra vores sortiment fra Avifauna.
Produkterne bestilles før pensionsopholdet og betales særskilt. Pga. fryserplads er der ikke mulighed for at medbringe eget BARF.

Dagsprisen er også for en afleverings- samt afhentningsdag. Der betales altid for den reserverede periode, også selvom hunden afhentes før. Vær opmærksom på særpriser mht. jul/nytår.

Vi modtager MobilePay.

Afbestilling eller ændring
Afbestilling eller ændringer f.eks. forlængelse, skal ske skriftligt og senest 1 uge før ankomst. I højsæson (børnenes ferieperiode/helligdage) skal det dog ske senest 4 uger før ankomst. Overholdes det ikke, skal der betales for hele det reserverede ophold. 

Foder:
Det er helt ok at medbringe eget tørkostfoder, dog er der ingen reduktion i prisen. Hvis din hund skal spise sit eget foder, skal du veje det op i portioner og pakke det i portionsposer.